Floor demonstreert een van haar lichtkunstwerken.
Floor demonstreert een van haar lichtkunstwerken. Archieffoto: Bob Awick

Stemmen tussen de kunst van Floor in ‘t Veld

Cultureel

HUIZEN - De verkiezingen voor Provinciale Staten en de Waterschappen vinden 15 maart plaats. In Huizen kan ook gestemd worden tussen de kunst van Floor in ‘t Veld.

Zij is kunstenares en heeft haar atelier in het voormalige Hotel Newport aan de Labradorstroom. Het is 15 maart als stembureau geopend van 7.30 en 21.00 uur. De kunstenares is daarbij aanwezig.

Kleur
Floor maakt abstracte werken en lichtwerken en heeft een grote liefde voor kleur. Haar lichtwerken zijn kunstwerken met een afstandsbediening die je zelf aan en uit kunt zetten, waardoor je de verborgen lagen in haar werk kunt zien.

“De lichtwerkschilderijen kunnen zacht gloeien of fel schijnen. Op woensdag 15 maart is het mogelijk om zelf op de knopjes te komen drukken en de lichtwerken te activeren”, laat ze weten.

Toelichting
Zelf geeft ze die dag toelichting op haar nieuwe tentoonstelling en laat zien hoe de lichtwerken werken. “Natuurlijk is iedereen ook welkom om de tentoonstelling te bekijken, ook als je niet komt stemmen.”

“Stemmen tussen de kunst is een unieke ervaring en biedt een welkome afwisseling van het stemmen in een standaard stembureau. Iedereen is welkom.”