Afbeelding
Foto: Zuidwal

Nieuwe hardloopclinic bij AV Zuidwal

Sport

HUIZEN - AV Zuidwal heeft een grote loop- en wandelsportafdeling die dit voorjaar weer een hardloopclinic organiseert in Huizen.

Zuidwal clinics zijn bestemd voor beginners en gevorderden. Per groep kunnen maximaal 15 lopers meedoen, zodat iedere deelnemer steeds voldoende aandacht krijgt.

Hardloopclinic
In de groeplessen wordt er niet alleen praktijkles gegeven maar ook is er ruimte voor theorie. Er komen per les verschillende thema’s aanbod, zoals: kleding/schoenen, looptechniek, rompstabiliteit en sportvoeding.

De trainingen vinden plaats op maandag en woensdag tussen 19.30 uur en 20.45 uur op de atletiekbaan of een buitenlocatie. Mochten deelnemers willen trainen voor een wedstrijd dan komt er ook nog een ‘huiswerk-training’ bij. De kosten voor de cursus zijn 40 euro (inclusief  Zuidwal clubshirt en de verplichte verzekering bij de Atletiekunie).

Vereniging
AV Zuidwal is een sportieve en sociale vereniging waar iedereen op zijn of haar niveau alle facetten van atletiek en loopsport kan beoefenen. Meer informatie en aanmelden kan via avzuidwal.nl.