Afbeelding
Foto: HuizenDuurzaam

Nieuwe voorzitter en verdubbeling energiecoaches bij HuizenDuurzaam

Natuur & Milieu

HUIZEN - Een feestelijke bijeenkomst was het voor energiecoöperatie HuizenDuurzaam op maandagavond 20 maart. Op de agenda stonden twee feestelijke punten: een nieuwe voorzitter en een verdubbeling van het aantal energiecoaches.

Allereerst nam nieuwe voorzitter Antal van Kolck het stokje over van Stefan de Groot. Stefan is bedankt voor zijn vele werk en Antal is welkom geheten. Als ervaren bestuurder zal ze HuizenDuurzaam in de volgende stappen begeleiden.

Verdubbeling
Een tweede reden voor het feestje is de verdubbeling van het aantal energiecoaches: van 10 naar 20. De nieuwelingen hebben hun opleiding afgerond en versterken nu het team. Zo kan de grote vraag naar huisbezoeken en warmtescans sneller worden afgehandeld en de wachttijd omlaag.

De feestelijke sfeer werd doorgezet met een hapje en een drankje zodat Team HuizenDuurzaam elkaar beter kon leren kennen. Dit werd gevolgd door een presentatie over de activiteiten van HuizenDuurzaam. De kersverse voorzitter Antal gaf een vooruitblik naar de rest van 2023. De duurzame activiteiten zullen dit jaar grootschalig worden uitgebreid.

Meedoen
De organisatie van HuizenDuurzaam is opzoek naar energie-coaches, penningmeester en mensen die zich in willen zetten voor andere activiteiten. Aanmelden kan door te mailen naar Nico via nico.voskamp@huizenduurzaam.nl.