Afbeelding
Foto:

Een nieuwe club in Huizen op een vertrouwde locatie!

HUIZEN Xfitclub opent haar deuren op 31 maart a.s. met een feestelijke opening. "We hebben de afgelopen weken hard gewerkt om een fantastische club in Huizen te openen. Een club met een ander gezicht dan andere clubs", aldus manager Kenji van Huissteden. "Ik ben er heel blij mee dat we hier een club hebben neergezet met het beste van het beste als het gaat om het programma, waaronder Les Mills, maar ook onze body & mindprogramma’s en de nieuwste Technogym-apparatuur. Deze apparatuur gebruiken we niet alleen voor cardio- en krachttraining, maar ook voor onze hypermoderne groupcyclelessen."

"We hebben extra zalen gemaakt voor body & mind- en groepslessen, maar ook een circuit waar je in korte tijd een volledige training kunt afwerken", vult Heinz Wagner aan, eigenaar van de club en het pand. "Ik ben blij dat we nu zowel het pand als de club in ons bezit hebben waardoor we het geheel op onze eigen manier vorm hebben kunnen geven met een geheel nieuwe wellness met sauna, Turks bad en beautysalon. We zijn nu nog even druk met deze verdieping, maar we voegen daar ook nog een medische infraroodsauna, cryolipolysebehandelingen en EMS-behandelingen aan toe. De HI-EMS-technologie (High Intensity Electro Magnetic Stimulation) is ontwikkeld om het lichaam en spieren opnieuw vorm te geven. Deze medische technologie wordt gebruikt om de spieren te versterken en de huid strakker te maken."

"Wat we nu hebben is een club met 3 verdiepingen. Op de begane grond onze lobby & lounge, maar ook het circuit en twee body & mindzalen. Op de 1e verdieping zijn onze fitnessruimte met de Les Mills-zalen en de groupcycle van Technogym en op de 2e verdieping de Beauty & Wellness." Zijn jullie nu helemaal klaar met deze metamorfose? Nee, geeft Kenji aan. "Volgende maand installeren we de bootyfactory. De maand daarop de plate-loaded-apparaten in de fitness én ons buitenterras. Dan even pauze en in september starten we met 'the basement'. Stay tuned!"

"Kom gerust eens kijken op 31 maart. Wij vieren dan een feestje."