Helpen maakt happy! Huizenvoorelkaar is de verzamelplaats voor vrijwillige inzet bij jou in de buurt. Reageren op een van de onderstaande vragen? Kijk op Huizenvoorelkaar.nl en meld je aan. Kom je er niet uit? Bel dan voor meer informatie.

Nieuw op Huizenvoorelkaar
Tini zoekt een maatje voor gezelligheid
Tini is een vrouw van 76 uit Huizen. Zij zoekt een maatje om te wandelen of gezellig iets buiten de deur te doen. Gezellig een spelletje doen vindt zij ook leuk. Tini is iemand die even moet wennen, maar als er connectie is praat zij gezellig mee. Zij zoekt daarom een geduldig maatje. Ben jij geduldig en wil jij Tini een fijne dag bezorgen? Peter van Vrijwilligerscentrale Huizen brengt jullie graag met elkaar in contact.

Auto maatje gezocht
Om de vervoersvrijwilligersgroep van Koninklijke Visio in Huizen verder uit te bouwen, zoeken wij nog iemand die van autorijden houdt. Het gaat om verschillende soorten ritten in Huizen, Hilversum en Bussum. De ritten zijn om cliënten naar dagbesteding te brengen of naar familie elders in Nederland. Voor de gereden kilometers krijg je € 0,32 per km. Houd jij van autorijden en wil jij de cliënten van Visio op de juiste plaats brengen? Tanja en Kristel kijken graag met jou hoe vaak je zou kunnen/willen rijden.

Taalcoaches gezocht
In wijkcentrum de Draaikom van Versa Welzijn dragen we bij aan de ontwikkeling van lessen Nederlands voor anderstaligen. In een klein team geven wij les en ondersteuning bij specifieke vragen over de Nederlandse taal. We beschikken in de Draaikom over een computerlokaal voor de Nederlandse les en er is ruimte om cursisten persoonlijke aandacht te geven. Spreek jij goed Nederlands en heb jij gedegen basiskennis van Nederlands? Heb jij geduld om iets meerdere keren uit te leggen? Wij bieden een leuke vrijwilligersjob in een klein, maar gezellig team. Ben jij geïnteresseerd, laat Arie van Versa dan weten dat je interesse hebt.