Afbeelding
Foto:

Hét stofzuigerplein is per 1 mei geopend!

Huizen De nieuwe verbeterde wasstraat in Huizen opent het stofzuigerplein voor een grondige interieurreiniging van jouw auto! Vanaf 1 mei kun je jouw auto niet alleen aan de buitenkant, maar ook aan de binnenkant grondig reinigen. 

De vernieuwde wasstraat van Carwash Huizen heeft namelijk het stofzuigerplein geopend: een compleet, professioneel en praktisch ingerichte locatie waar alles wat nodig is voor een perfect schoon interieur op één plek te vinden is. Het stofzuigerplein is alleen te gebruiken wanneer je je auto bij ons in de wasstraat hebt gewassen. Het stofzuigerplein biedt krachtige stofzuigers, die geen enkel vuiltje overslaan. Als actie geven wij gratis microvezeldoekjes weg om het dashboard weer te laten glimmen. Is dit genoeg en wil jij je auto nóg meer laten stralen? Dan is het mogelijk om een programma af te nemen waarbij onze professionele poetsers jouw auto 'showroomklaar' maken. Oftewel, als nieuw! 

Het stofzuigerplein bevindt zich naast Carwash Huizen en Janssen Van Kouwen Premium, op het adres Ambachtsweg 52 in Huizen. Met deze nieuwe faciliteit biedt de vernieuwde wasstraat van Carwash Huizen een complete service voor het schoonmaken van auto's, zowel aan de buiten- als aan de binnenkant. Maak vanaf 1 mei gebruik van het JVK stofzuigerplein en geniet van een schoon en fris interieur.