Afbeelding
Foto: Marc Roos

Bouvy Advies opent nieuw RegioBank kantoor in Blaricum

Blaricum Vanaf 1 mei 2023 biedt Bouvy Advies naast financieel advies, hypotheken en verzekeringen ook bankzaken aan als nieuw RegioBank kantoor aan de Torenlaan 9 in Blaricum. Het kantoor is geopend voor zowel particulieren als zakelijke klanten en wil met persoonlijke aandacht en digitaal bankieren een uitgebreide dienstverlening aanbieden.

Thijs Bouvy, oprichter van Bouvy Advies, geeft aan dat persoonlijk contact met klanten essentieel is voor financieel advies en dat RegioBank dit ook als belangrijke waarde ziet. Het toevoegen van een bankkantoor aan hun dienstverlening biedt klanten de mogelijkheid om zowel lokaal als digitaal hun bankzaken te regelen. "Het is een mooie aanvulling op onze dienstverlening. Petra, Emir en ik bereiden ons voor om klanten goed te kunnen helpen en we kijken ernaar uit om de eerste vragen te beantwoorden", aldus Thijs Bouvy.

RegioBank investeert in lokale adviseurs en daarom openen steeds meer zelfstandig adviseurs een RegioBank kantoor met hun financiƫle producten en persoonlijke dienstverlening. Bas Seters, manager Franchisebeheer en -ontwikkeling bij RegioBank, legt uit dat zij lokale adviseurs waarderen omdat zij weten wat er speelt in de regio en de mensen en ondernemers kennen die er wonen en werken. Met Bouvy Advies heeft RegioBank een goede partner gevonden die lokaal actief is, persoonlijk contact hoog in het vaandel heeft staan en graag met mensen meedenkt, in elke levensfase.

Als bankkantoor zal Bouvy Advies ook het sponsorplatform 'Voordebuurt fonds' en crowdfundingplatform 'Samen voor de buurt' gaan inzetten. Hiermee worden diverse lokale sociale initiatieven bij stichtingen of verenigingen in de buurt gerealiseerd om bij te dragen aan een buurt waar mensen prettig kunnen wonen, werken en leven.

Op 8 juni vindt de feestelijke opening van het RegioBank kantoor plaats, maar vanaf 1 mei 2023 kunnen klanten al binnenlopen aan de Torenlaan 9 in Blaricum met vragen over bankzaken. RegioBank is al ruim 100 jaar actief en telt meer dan 440 zelfstandig adviseurs. De bank staat bekend om haar persoonlijke benadering en betrokkenheid bij haar klanten en de buurt. Als bank die weet wat er speelt zet RegioBank zich samen met haar zelfstandig adviseurs in voor een leefbare buurt met financiƫle producten, dienstverlening en sociale initiatieven. Voor meer informatie over RegioBank en haar diensten kunt u terecht op de website regiobank.nl.