Afbeelding
Foto: Pixabay

Alzheimercafé over de mogelijkheden van vakantie

Algemeen

HUIZEN - Het Alheimercafé van Huizen en BEL gemeentes is verplaatst naar donderdag 25 mei. Er zal worden gesproken over de mogelijkheden van vakanties voor mensen met geheugenproblemen of dementie en hun mantelzorgers.

De zomer komt ons met rotgang tegemoet. Voor veel mensen gaat dit samen met het dilemma of er nog wel vakantie kan worden gegaan met een persoon die last heeft van het geheugen. Vragen over de invulling van vakantie, eventuele aanpassing en struikelblokken worden besproken tijdens de avond. 

Kees Schipper, werkzaam bij het “Vakantiebureau” in Leusden  vertelt over de mogelijkheden, ook in uw situatie. Zijn advies is in ieder geval: “Kijk wat wel nog kan, misschien niet meer precies zoals het vroeger ging, maar wellicht wel op een andere manier.”

De inloop is zoals gewoonlijk vanaf 19.00 uur, de avond duurt tot ongeveer 21.00 uur. Adres: Brassershoeve, Waterstraat 2, 1271 RP Huizen Meer informatie over deze avond kunt u zo gewenst verkrijgen bij Hella Könings, tel: 06-18202249 of per email: hella.konings@kingarthurgroep.nl.