Afbeelding
Foto: De Gooische Muziekschool

Muziekschool start eind mei in De Baat

Kunst & cultuur

HUIZEN - De Gooische Muziekschool opent 31 mei een nieuwe afdeling in verenigingsgebouw De Baat aan de IJselmeerstraat 3b. Huizen krijgt weer een muziekschool met een volledig aanbod.

Muziekschooldirecteur Coen Schimmel is enthousiast over de nieuwe locatie. “We hebben lang gezocht naar een goede locatie voor een nieuwe afdeling in Huizen. De Baat biedt ons met circa 150 m2 de mogelijkheid om een compleet aanbod neer te zetten en dat gaan we doen.”

Muziek op Schoot
De aftrap wordt gedaan met de cursus Muziek op Schoot. Geïnteresseerden kunnen zich hier nu al voor aanmelden. Ook is er een cursus voor kinderen van 7 tot 12 jaar op vrijdagmiddag, een instrumentale oriëntatie cursus. In vier lessen kan kennis worden gemaakt met drums, viool, gitaar en piano.

Na de zomer kunnen alle leeftijden, van peuter tot 65 plus, terecht bij de muziekschool. Er worden dan naast muziek-, ook theaterlessen gestart. Daarnaast staat de muziekschool open voor samenwerking met andere cultuur partijen zowel in cursusaanbod als in samenwerking voor gezamenlijke projecten.

Meer informatie is te vinden op degooischemuziekschool.nl.