Afbeelding
Foto:

Ruim assortiment aan hoogwaardige en premium merken

Rozestraten Audio & Video in Huizen is uitgegroeid tot een onbetwiste specialist op het gebied van audio- en videosystemen. Het bedrijf heeft een ruim assortiment aan hoogwaardige en premium merken in huis. Iedereen die kwaliteit en service hoog in het vaandel heeft staan, is welkom aan de Havenstraat 17.

Loewe is het hoofdmerk op televisiegebied, een merk dat staat voor innovatie, perfectie en duurzaamheid. De Loewe producten worden gekenmerkt door modulaire techniek, hoogwaardige materialen, nauwkeurige afwerking, energie-efficiëntie en tijdloos design.

Verder vertegenwoordigt Rozestraten tv-merken als LG en Samsung. Op audiogebied springen Loewe, Sonos, Bluesound, Dali, Sonoro, NAD, Escape, en de high-endmerken McIntosh en Sonus Faber in het oog.

Met meer dan 50 jaar Bang & Olufsen-ervaring en -specialisme hebben wij genoeg kennis in huis om elke klant perfect te adviseren.

Ook op het gebied van netwerken en wifisystemen zijn er specialisten beschikbaar die een uitstekend signaal in en om het huis of uw bedrijf garanderen. De installatie van de producten wordt door het eigen team verzorgd.

De eigenaren Robert en Steven Rozestraten nodigen belangstellenden uit om in de showroom - onder het genot van een kop koffie - naar alle producten te komen kijken en luisteren!

Afbeelding