InHuiz verbouwexpertz verzorgen volledige verbouwingen. Van interieuradvies tot lichtplan en van verduurzaming tot meubelmaatwerk.
InHuiz verbouwexpertz verzorgen volledige verbouwingen. Van interieuradvies tot lichtplan en van verduurzaming tot meubelmaatwerk. Foto:

De persoonlijke keuken, de verbouwexpertz van InHuiz helpen je hier graag bij!

De verbouwexpertz van InHuiz volgen de keuken en badkamertrends op de voet. Niet alleen qua materialen, stijl en kleur, maar ook de ontwikkelingen op het gebied van innovatie en duurzaamheid.

De keuken is hét visitekaartje van je woning, waarin jouw persoonlijke smaak mag schitteren. In de keuken van 2024 ga je op zoek naar het keuken-op-maatgevoel. De keuken van vandaag is een multifunctionele keuken waar naast de praktische functie koken uitgebreid aandacht is voor design en sociaal samenzijn. Met jouw eigen wensen en hulp van de expertz breng je unieke creativiteit in het keukenontwerp.

Niet alleen keukens en badkamers

In ons inspiratiecentrum bieden we ook een ruim assortiment aan vloerafwerkingen, behangen en stalen deuren in verschillende kleuren. Wij zijn niet alleen specialist in keukens en badkamers, maar verzorgen ook volledige verbouwingen van begin tot eind. Van interieuradvies tot lichtplan en van verduurzaming tot meubelmaatwerk. Alles is mogelijk. En om je volledig te ontzorgen leveren wij naar wens de woning turnkey op.

Wij staan van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur voor je klaar om je te begeleiden tijdens het oriëntatieproces. Om je het beste van dienst te kunnen zijn willen wij graag de tijd voor je nemen, neem contact op met onze expertz voor het maken van een afspraak.