Afbeelding
Foto:

Rebel Wonen en Slapen, de complete woonwinkel van ’t Gooi

Rebel is al vier generaties lang een gevestigde naam in Huizen op het gebied van wonen en slapen, gevestigd in een mooi pand aan de Eemlandweg 15.

Bij Rebel Wonen en Slapen transformeren we jouw huis naar een ware oase van comfort en stijl. “Onze missie gaat verder dan alleen meubelen; we bieden een complete ervaring: van meubilair tot slaapoplossingen en woningtextiel.” Dit is wat Jan en Liesbeth Rebel uit willen stralen; broer en zus staan aan het hoofd van het familiebedrijf. 

“De merken die wij in ons assortiment hebben staan stuk voor stuk garant voor service en kwaliteit. Daarom werken we graag samen met o.a. Bert Plantagie, Pode, Auping, Evidence, Interstar, Cloak, DYYK en Musterring; dit zijn merken die innovatief en vernieuwend zijn en altijd actueel”, geeft Jan aan. "In onze zoektocht naar compromisloze kwaliteit en karakteristiek design staat Musterring dit voorjaar centraal in ons assortiment." 

Musterring gelooft in de kracht van innovatie en streeft er elke dag naar om beter te zijn. Dit komt tot uiting in hun unieke meubelideeën die elke ruimte transformeren tot een thuis. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe bank voor de woonkamer of een gezellige toevoeging voor de hal, Musterring biedt het allemaal, zonder compromissen te sluiten op het gebied van kwaliteit.

Bij Rebel Wonen en Slapen staan we voor je klaar. Kom gezellig langs in de showroom, ontdek zelf de prachtige collecties en laat je inspireren door bijzondere designs. 

Afbeelding