Afbeelding
Foto: aangeleverd
Vrijwilligersvacatures

Repair Café zoekt vrijwilligers die handig zijn met elektronica

Maatschappelijk

Huizenvoorelkaar.nl is de online verzamelplaats voor vrijwillige inzet en laat je in één oogopslag zien wat er in jouw buurt te doen is. Reageren op een van de onderstaande vragen? Kijk op Huizenvoorelkaar.nl en meld je aan. Je kunt direct een bericht sturen naar de contactpersoon. Kom je er niet uit? Bel dan voor meer informatie.

Nieuw op Huizenvoorelkaar: 

Hulp bij voorbereiding verhuizing gezocht
Mijn tante is 83 en gaat verhuizen van een eengezinswoning naar een seniorenappartement. Haar huis staat vol met spullen. Zij zoekt hulp bij het uitzoeken, sorteren en inpakken van haar spullen. Door haar gezondheid kan zij deze grote klus niet klaren. Zelf heb ik onvoldoende tijd om haar met alles te helpen. Wil en kan jij mijn tante helpen in de voorbereiding van de verhuizing? Hartelijke groet, Fiona.

Docent basiscursus computer/tablet
Bibliotheek Gooi+ geeft de cursus Klik & Tik en help daarmee deelnemers omgaan met de digitale wereld. Ben jij vertrouwd met digitale media? Vind jij het leuk om je kennis over te brengen op verschillende doelgroepen? Als docent geef je de cursus en heb je contact met potentiële deelnemers. Je werkt met een inspirerende en actieve doelgroep. Voor je inzet krijg je een gratis bibliotheekabonnement. Heb jij interesse in deze mooi uitdaging, neem dan contact op met Annita van Bibliotheek Gooi+.

Kom je bij onze kantoorpoule? 
Vanuit Versa Welzijn worden de Belbus en ANWB Automaatjes georganiseerd. De Belbus gaat om vervoer binnen de regio, de chauffeurs van Automaatje rijden in principe door het hele land. Om dit te regelen is er iedere ochtend een vrijwilliger aanwezig in wijkcentrum ’t Vuronger. Ben jij geduldig en handig met computers? Dan zoeken wij jou! Uiteraard word je goed begeleid in de inwerkperiode. Ben jij geïnteresseerd en wil je helpen bij het vervoersprobleem van medebewoners? Ik nodig je van harte uit om contact met me op te nemen! Met hartelijke groet, José Warmerdam van Versa Welzijn vervoersdiensten.

Vrijwilligers voor het Repair Café
Bij het Repair Café in buurthuis De Draaikom worden jaarlijks honderden reparaties aan apparatuur en kleding verricht. Ons motto is ‘Weggooien, mooi niet’. Voor de laatste zaterdag in de maand zoeken wij een elektronicus die reparaties aan apparaten zoals broodroosters en stofzuigers uitvoert. Ben jij handig met elektronica? Kom dan ons gezellige team versterken en laat Liesbeth van Repair Café weten dat je interesse hebt.