Eerste edities HuizerNieuws en BELNieuws goed ontvangen

REGIO - De nieuwe kranten HuizerNieuws en BELNieuws zijn goed ontvangen. Na het verschijnen van de eerste edities, vorige week, mocht de redactie van alle kanten felicitaties, succeswensen en andere positieve opmerkingen ontvangen.

"Gefeliciteerd met jullie mooie nieuwe krant! Wat fijn dat er nu naast het BussumsNieuws en Naardernieuws nu ook BELNieuws is! Als inwoner van Blaricum ben ik daar heel blij mee", schreef Caroline van Weede. De begrafenisonderneemster uit Blaricum refereert aan twee van de zes andere kranten van uitgever Enter Media in deze regio. Een andere lezeres belde op om te zeggen hoe ze met name de pagina-opmaak van de eerste edities van de nieuwe kranten waardeerde. Ze vond het helder, ruim en prettig leesbaar. Dergelijke opmerkingen hoorden we vaker terug, een teken dat de moeite die we steken in de presentatie van de berichten wordt opgemerkt en gewaardeerd. We ontvingen meerdere suggesties om ook activiteiten in andere Gooise dorpen aan te kondigen, zoals Bussum en Naarden. Aan de ene kant gaat dat in tegen de redactieformule om alleen berichten uit Huizen en de BEL-gemeenten op te nemen. Toch sluiten we een regionale agenda op termijn niet uit. Vooruitlopend nemen we, als er ruimte voor is, een pagina met regioberichten op. Dat zijn de leukste berichten uit onze andere kranten in de regio. Vandaag verschijnt de eerste.

Mevrouw Siem liet ons weten dat ze de nieuwe lokale krant erg leuk vond, maar dat ze moeite had met het feit dat we kaartjes weggaven voor een circus waar (wilde) dieren optraden. Iets om over na te denken. En Marjan de Bruijn van Servitas schreef ons: "Ik heb met veel belangstelling uw nieuwe editie gelezen. De agenda vond ik er echt verzorgd uitzien." Er waren ook enkele lezers die meldden dat de bezorging bij hen nog niet vlekkeloos verliep. Ook zulke reacties worden op prijs gesteld, want daar wordt meteen werk van gemaakt. Bel 035-6945208 of mail naar info@huizernieuws.nl of info@belnieuws.nl.