Beginnen met tennis was nog nooit zo makkelijk

BLARICUM - Met een nieuw concept wil ThatsTennis, de tennisschool die onder andere actief is op BLTC Blaricum, een nieuwe groep tennissers aantrekken die de stap naar tennis tot nu toe nog niet maakte.

"Tennis is een technische sport, hoor je vaak. Inderdaad, dat was zo tot enkele jaren geleden", vertelt Kris Portael van ThatsTennis. "Sinds een jaar of tien hebben we de materialen aangepast waardoor tennis voor iedereen mogelijk is, van jong tot ouder, van sportief tot computernerd. Met verschillende soorten tennisballen passen we het stuitgedrag aan het niveau van de spelers aan, waardoor iedereen de tijd krijgt om die forehand lekker over het net te slaan. Daarnaast werken we met verschillende afmetingen van de tennisbaan, waardoor het spelplezier vanaf de eerste les aanwezig is."

Kris Portael, voorheen coach op de internationale tour, is sinds drie jaar iets moois aan het opbouwen in Blaricum. Met Start2Tennis geeft hij iedereen de mogelijkheid om te proeven van tennis. Deelnemers aan Start2Tennis hoeven geen lid te worden van de club en kunnen voor 55 euro starten. Hiervoor krijgen ze 4,5 uur groepstraining en een gratis tennisracket.