Eemnes Bruist! wil hier een braderie.
Eemnes Bruist! wil hier een braderie.

Eemnes Bruist! zoekt standhouders voor braderie

EEMNES - Eemnes Bruist! zoekt voor de eerste braderie rondom de Minnehof op zaterdag 20 september van 10.00 tot 17.00 uur standhouders. Deze kunnen tot 8 augustus inschrijven.

Eemnes Bruist! is opgericht om het aanbod van evenementen en acties binnen Eemnes te promoten en te versterken door middel van het verzamelen van activiteiten binnen de gemeente. Daarnaast organiseert het comité zelf evenementen als aanvulling op de agenda, zoals deze braderie.
Het idee voor Eemnes Bruist! ontstond in april 2014 tijdens een brainstormsessie. Na enig beraad en overleg met een deel van het gemeentebestuur is Eemnes Bruist! opgericht. De organisatie verzamelt, monitort en organiseert evenementen binnen de gemeentegrenzen van Eemnes, die zij presenteert via haar website www.bruisendeemnes.nl, sociale media en de media. Het comité bestaat volledig uit vrijwilligers en krijgt geen vaste subsidies. Sponsors zijn daarom ook van harte welkom.

Braderie

De kraampjes voor de braderie zullen opgesteld worden aan de oost- en zuidkant van het dorpshart. Voor de kinderen zal er entertainment aanwezig zijn en ook diverse stichtingen zullen hun werk tonen. Om de braderie nog gezelliger te maken, is de organisatie op zoek naar standhouders die hun waren willen verkopen op de braderie, maar ook naar geïnteresseerde stichtingen/goede doelen.
Alle branches zijn welkom, onder voorwaarde van de geldende branchebescherming. De kraampjes zijn 4x1 meter, maar ook standplaatsen en marktwagens zijn van harte welkom. Voor meer informatie en prijzen kunnen belangstellenden terecht bij Eemnes Bruist! via info@bruisendeemnes.nl.