Vactures Vrijwilligerscentrale

Planner/coördinator
De Stichting Sailability Huizen is op zoek naar iemand die de planner/coördinator wil ondersteunen en vervangen tijdens vakanties. De stichting heeft als motto 'Laat de handicap achter op de steiger'. Doelstelling is mensen met welke beperking dan ook een heerlijke zeilervaring te geven op het Gooimeer. Informatie: Dhr. Frans Kolk, 06-55763981 of jfmkolk@planet.nl.

Extra handen bij kortdurende klus
De vloer van het magazijn van de Voedselbank wordt gecoat en extra handen zijn nodig voor het verplaatsen van de voorraad naar een andere ruimte, zowel met de hand als met een steekwagen. Bent u een fysiek sterk persoon en staat u stevig in uw schoenen? Het gaat om de periode tot 15 augustus. Informatie: Mevr. Cary Walhof, 035-5339775 of info@voedselbankgooi.nl.

Lunch begeleiders
Dit is een tijdelijke vacature, maar voorlopig dagelijks nodig. Amaris Voor Anker zoekt mensen voor het begeleiden van de bewoners van de woning naar het restaurant. Een uurtje later brengt u de bewoner weer terug. Bent u vriendelijk, behulpzaam en sterk genoeg om een rolstoel met persoon te duwen. Het is prettig als u in de buurt woont. Informatie: Team Vrijwilligerscoördinatie, 035-5256044 of vrijwilligersva@amaris.nl.

Zie www.vconline.nl voor een compleet overzicht van de vacatures van de Vrijwilligerscentrale.