Bereikbaarheid Versa Vrijwillige ThuisHulp

BEL - Versa Vrijwillige ThuisHulp (VTH) heeft in Blaricum-Eemnes-Laren (BEL) een zomersluiting tot en met 8 augustus en is in deze periode beperkt bereikbaar.

Dringende hulpvragen kunnen aangemeld worden via 0900 666 22222. De hulpvragen kunnen worden ingesproken op een bandje dat 2x per week wordt afgeluisterd en beantwoord. Mensen met een hulpvraag kunnen ook een mail sturen naar vthhilversum@versawelzijn.nl. Dit e-mailadres wordt 2x per week gelezen en beantwoord.
Mensen die door ouderdom, ziekte of handicap beperkt zijn kunnen een beroep doen op vrijwilligers van Versa VTH. Ook mensen die veel zorg hebben voor een familielid kunnen een vrijwilliger vragen de zorg een paar uur over te nemen, zodat ze even de deur uit kunnen. Er kan een vrijwilliger gevraagd worden voor praktische hulp zoals kleine klusjes in huis, licht tuinwerk, boodschappen, vervoer, hulp bij computerproblemen, maar ook voor langdurende hulp, bijvoorbeeld bezoek om de dag even te breken, samen (rolstoel)wandelen of een andere activiteit doen en hulp bij het op orde houden van de administratie. Er is veel mogelijk. Heeft u een vraag, dan kunt u altijd even overleggen met de telefoniste. Vanaf maandag 11 augustus is de bereikbaarheid weer als gebruikelijk van maandag tot en met donderdag van 10.00 tot 12.00 uur via 035-531 45 14.