Benefietavond voor woongroep Happy Home

EEMNES - Stichting 'Eemnes Bruist' organiseert vrijdag 10 oktober een benefietavond ten behoeve van woongroep Happy Home. De benefietavond vindt plaats op het evenemententerrein aan de Wakkerendijk.

Op het oude parkeerterrein naast de Eemhof wordt op dit moment hard gebouwd aan het nieuwe onderkomen voor Happy Home. Voor het einde van het jaar zal deze worden opgeleverd, maar er is nog veel geld nodig om de boel in te kunnen richten.

Het benefietevenement bestaat uit een avondvullend programma onder het genot van een 3-gangendiner dat door de groep zelf gekookt wordt onder leiding van James Andriese (Kookstudio Amersfoort/Eemnes). De gasten zullen vermaakt worden door de talentvolle theatergroep Cabaret Cats van theaterschool Gieske uit Blaricum. Daarnaast is er de mogelijkheid om mooie items te kopen op de veiling en zal de avond worden afgesloten door een artiest die nog even geheim blijft.

Kaarten kosten 50 euro voor de hele avond en zijn te koop via de website van Eemnes Bruist: www.bruisendeemnes.nl. Sponsors en donaties zijn van harte welkom. Deze kunnen contact opnemen met info@bruisendeemnes.nl.