Lydia Sietsma overhandigt de nieuwe shirts aan de club.
Lydia Sietsma overhandigt de nieuwe shirts aan de club.

Nieuwe shirtsponsor voor tafeltennisvereniging

HUIZEN - Tafeltennisvereniging T.T.V. Huizen heeft 21 augustus een sponsorcontract afgesloten met de in Nederhorst den Berg gevestigde webwinkel 123inkt.nl. De shirts worden dezer dagen onder de leden verspreid.

De bekende webwinkel in printersupplies en kantoorartikelen zet zich al langer in voor de lokale sport en is blij om de shirtsponsoring van T.T.V. Huizen voor haar rekening te nemen. Het sponsorcontract voorziet alle leden van een gloednieuw shirt met opvallend design voor het najaarsseizoen. Het shirt is in samenwerking tussen sponsors en T.T.V. Huizen speciaal ontwikkeld en ontworpen voor de tafeltennissport en is daarmee uniek in de Nederlandse tafeltenniscompetitie.
"De clubkleuren van T.T.V. Huizen, groen en geel, sluiten perfect aan op het bekende gele logo. Het resultaat is een evenwichtig en modern shirt dat past bij het clubgevoel", aldus Lydia Sietsma van 123inkt.nl. Op de borst van het shirt is ook het logo van cosponsor De Groot verzekeringen aanwezig. "Het idee van een dubbele sponsor op het shirt van de tafeltennisvereniging sprak ons direct aan, een prachtig initiatief om in samenwerking met een andere sponsor iets voor het verenigingsleven te betekenen. Daar doen wij graag aan mee", aldus Jan de Groot.

De spelers van heren 1 komen op 20 september voor het eerst landelijk in actie met het nieuwe clubshirt. Wie dit wil zien is van welkom in de zalen achter winkelcentrum 't Holleblok.

Kennismaking
Belangstellenden zijn altijd welkom om tijdens trainingen of wedstrijden binnen te lopen en kennis te maken met de club. De senioren spelen hun thuiswedstrijden op dinsdag-, donderdag- en vrijdagavond en zaterdagmiddag. De wedstrijden van de jeugd worden gespeeld op zaterdagochtend of -middag. Op alle dagen van de week, behalve maandag, woensdag en zondag zijn er trainingsgroepen.