Voorbeschouwing: BVV'31 in de zaterdag 3e klasse

BLARICUM - Voor het eerst in de Blaricummer historie maakt de zaterdag 1 van BVV'31 zijn opwachting in de 3e klasse West 1 van de KNVB.

De club heeft de handschoen voortvarend opgepakt en voor twee jaar een nieuwe ervaren hoofdtrainer aangesteld, Bertus van Effrink. Met een enigszins aangepaste selectie ten opzichte van vorig seizoen is de voorbereiding op 2 augustus gestart en de eerste resultaten zijn alleszins redelijk te noemen. Met name de relatief zware bekerpoule leverde een aantal pittige wedstrijden op waarin de Blaricumse hoofdmacht lang goed mee kon met de opponent.
In de competitie, die op zaterdag 6 september van start gaat, wachten een aantal interessante ontmoetingen. In het oog springend is uiteraard de eerste Blaricum-Huizen derby sinds mensenheugenis, het vorig seizoen gedegradeerde AH'78 uit Huizen kruist al op 13 september in het nabijgelegen Stadspark de degens met het nieuwe team van hun ex-trainer Van Effrink.

Aan voorspellingen waagt BVV'31 zich niet voor wat betreft dit seizoen. De start van de competitie zal snel duidelijk maken of het team het niveau in deze klasse aankan. Zaterdag start de club thuis tegen JOS Watergraafsmeer om 15.00 uur.