De Minnehof kent aan de buitengevel een verschillende indeling, net als de appartementen binnen.
De Minnehof kent aan de buitengevel een verschillende indeling, net als de appartementen binnen.

Appartementen Minnehof te koop

EEMNES - De 43 appartementen van het Minnehof in Eemnes zijn nog niet allemaal verkocht. Maandelijks wordt er een open dag gehouden, waar belangstellenden terecht kunnen. Afgelopen zaterdag was er ook weer een open dag en dat leverde weer een aantal bezoekers en potentiële kopers op.

"Dat de woningmarkt weer aantrekt, merken wij ook", vertelt Natacia Rademaker, verkoopmanager van ontwikkelaar Leyten. "De laatste weken hebben we twee appartementen verkocht en kort voor de open dag werd er ook weer een koop gesloten."

Verschillend
Kenmerkend aan het appartementencomplex is volgens Rademaker is onder andere de vormgeving. "De gevel aan de buitenkant is heel verschillend. Je ziet verschillende daken en verschillende steensoorten. De appartementen zijn verdeeld over twee woonlagen, die boven de winkels liggen. Aan de binnenkant ligt een binnentuin." Het ontwerp van de binnentuin is van Lodewijk Hoekstra, de tuinman van RTL's Eigen Huis en Tuin. Hij woonde vroeger zelf ook in Eemnes.
De verscheidenheid van de buitenkant is ook terug te vinden aan de binnenkant. "Mensen die wat meer willen weten, kunnen op de website www.deminnehof.nl zien welke appartementen nog vrij zijn en hoe de plattegronden er uit zien. Dan krijgen zij een indruk. Of zij kunnen langskomen op de volgende open dag. Die vindt plaats op 8 november van 11.00 tot 13.00 uur. Er is een modelwoning die dan bekeken kan worden. Maandelijks houden we zon open dag, die we meestal rond drie weken vooraf bekend maken via de website."
Belangstellenden die niet zo lang willen wachten, kunnen terecht bij Makelaar Wester Campagne & Van Breemen. "Deze makelaar uit Eemnes verzorgt de verkoop van de appartementen. Ik ondersteun met bijvoorbeeld open dagen de verkoop", legt Rademakers uit.
Uniek vind Rademaker ook de ligging. "Boven de winkels heb je alles eigenlijk wel bij de hand. Er is ruime parkeergelegenheid, maar voor bewoners is er ook een afgesloten parkeergarage waar voor elke bewoner één plaats gereserveerd is. Vanuit de parkeergarage kunnen ze heel comfortabel met de lift naar het appartement. Naast een parkeerplek in de kelder is per appartement ook rekening gehouden met een eigen praktische berging in de kelderruimte."