Een artist impression van de te bouwen huizen.
Een artist impression van de te bouwen huizen.

Homerun in Stad en Lande gaat in de verkoop

HUIZEN - In de wijk Stad en Lande worden binnenkort 22 complete, energiezuinige en betaalbare eengezinswoningen gerealiseerd. Het project 'Homerun Huizen' biedt ruime eengezinswoningen aan met een zonnige tuin. Zaterdag 15 november van 11.00 uur tot 13.00 uur start de verkoop van dit project in restaurant 'De Haven van Huizen' aan de Havenstraat 81 te Huizen.

Het project bestaat uit verschillende woningtypen met prijzen vanaf 198.500 euro vrij op naam. De woningen zijn voorzien van een hoekkeuken met gaskookplaat en afzuigkap en een complete luxe badkamer met wandcloset en tegelwerk tot aan het plafond. Naast de berging in de tuin is er ruimte om de auto achter het huis te parkeren.

Starterslening
Voor deze woningen stelt de gemeente Huizen startersleningen beschikbaar. De starterslening is een aanvulling op een 'normale' hypotheek en overbrugt het verschil tussen de prijs van het huis en het bedrag dat maximaal kan worden geleend. Op 15 november zijn er hypotheekadviseurs van Hyppe BV aanwezig om vrijblijvend advies te geven over de mogelijkheden.

Compleet
Caroliene Joosse en Mery van Leeuwen van Voorma en Walch Makelaars in het Gooi: "Door de samenwerking tussen Heijstek, Trebbe en de gemeente Huizen is een zeer compleet product ontstaan dat ook nog eens zeer aantrekkelijk is geprijsd: een gloednieuwe woning inclusief keuken, badkamer en een berging in tuin vanaf 198.500 euro." Voor meer informatie 035-525 31 35 of www.voorma-walch.nl.