Vrijdag in het Hart van Huizen: pepernoten proeven.
Vrijdag in het Hart van Huizen: pepernoten proeven.

Hart van Huizen legt rode loper uit voor Sinterklaas

HUIZEN - Het Hart van Huizen is helemaal in de ban van Sinterklaas. Na het ontbijt met 'broodjes pepernoot' van afgelopen zaterdag is er vrijdag weer de bekende Rode Loper-avond. Dit keer uiteraard voor Sinterklaas en zijn Pieten.

De rode loper staat voor service en dat wordt op het Oude Raadhuisplein benadrukt met een altijd handige inpakservice. Aankopen kunnen daar vakkundig worden ingepakt, bovendien wordt er nog een 'verwenpakketje' aan toegevoegd. Verder klinkt er muziek en zorgen Zwarte Pieten voor een verhoging van de vrolijke sfeer in het centrum. Ook op het programma: pepernoten proeven.

Slaapkamer
In een van de winkels is vanaf 16.00 uur de slaapkamer van Sinterklaas geopend. Daar, vanaf 19.00 uur precies, komt Sinterklaas een verhaal voorlezen. Een belevenis voor de kinderen. Op woensdag 3 december komt de Sint nog eens terug om tussen 16.00 en 18.00 uur op de foto te gaan met de kinderen. Ook dat doet hij in zijn slaapkamer aan de Achterbaan 18. De reguliere koopavond van vrijdag 5 december is vanwege sinterklaasavond verplaatst naar donderdag 4 december.

De slaapkamer van Sinterklaas.