Extra kerstvoorstelling Dickenstheater

LAREN - Het Dickenstheater heeft vanwege de grote belangstelling nog een extra kerstvoorstelling ingepland op zondag 28 december. Daarvoor is nog een aantal plaatsen beschikbaar.

Het publiek gaat via toverlantaarnplaten terug in de tijd naar het jaar 1869. Zo is men klaar voor de komst van 'Dickens', die zijn verhalen voordraagt in de vorm van solotoneel. De voorstelling is in het Nederlands.

Voor de pauze brengt Dickens-vertolker Aad Kok het kerstverhaal 'De ontvoering van Gabriƫl Grub' met humoristische illustraties van Thomas Nast. Dit mysterieuze verhaal schreef Dickens 7 jaar eerder dan zijn beroemde 'A Christmas Carol'. Ook worden glasplaten met mooie kerstafbeeldingen getoond. Na de pauze gaat alle aandacht naar het wereldberoemde verhaal met Scrooge, de gierige, onverschillige man die tot inkeer komt. Door 'A Christmas Carol' wordt Dickens gezien als de vormgever van de manier waarop men, met zorg voor elkaar, het kerstfeest is gaan vieren.
De voorstelling start om 14.00 uur. De entree is 12,50 euro, inclusief koffie/thee in de pauze. Reserveren dickens@ziggo.nl. De voorstelling is niet geschikt voor kinderen. Meer informatie via www.dickenstheater.nl.