Frederica Dijksman, Judith Heijnen en Ger Smits van de Pegelcommissie
Frederica Dijksman, Judith Heijnen en Ger Smits van de Pegelcommissie

Tennissers pegelen 275 euro bijeen voor Voedselbank

HUIZEN - Tennisvereniging Huizen heeft het tennisjaar 2014 afgesloten met het traditionele Pegeltoernooi en een donatie gedaan aan de Voedselbank Gooi en Omstreken.

Het tennisjaar bij de Tennisvereniging Huizen wordt altijd afgesloten met het Pegeltoernooi, een eendaags toernooi waarbij het allemaal draait om het verkrijgen van 'pegels'. Winnen of verliezen betekent pegels van je tegenstander ontvangen of aan je tegenstander betalen.

Helemaal in de sfeer van het toernooi worden de spelers verwend met op dit jaargetijde afgestemde versnaperingen. De Pegeltoernooicommissie wilde aan dit toernooi een extra dimensie geven door anderen mee te laten delen in het kerstgevoel. Dat leidde tot een donatie aan de Voedselbank. De tennissers hebben Huizer winkeliers bereid gevonden een bijdrage te leveren door het beschikbaar stellen van prijzen. Daardoor konden de inschrijfgelden van de deelnemers worden afgedragen aan de Voedselbank Gooi en Omstreken te Huizen. Tijdens dit toernooi hebben de deelnemers spontaan nog een kleine bijdrage in het spaarvarken gedaan, waardoor het totaal voor de Voedselbank op € 275,58 komt.