Afbeelding

Kerstmarkt op de kinder-boerderij

HUIZEN - Kinderboerderij De Warande staat zondag in het teken van kerst. Er zijn kinderactiviteiten en een minikerstmarkt.

In educatiecentrum De Ruif kunnen kerststukjes worden gemaakt. En er zijn tegen een kleine vergoeding nog meer knutselactiviteiten ten behoeve van de dieren op de boerderij. Ook zijn er lekkere hapjes en drankjes. Op de minikerstmarkt zijn producten te koop van de Imkersvereniging Blaricum & Omstreken, handgemaakte kerstproducten van Visio, diverse dierbenodigdheden en mooie objecten van houtsnijwerk. Terwijl de kinderen lekker aan het knutselen zijn of bij de dieren kijken, kunnen de volwassenen terecht bij de medewerkers van de kinderboerderij om een dier financieel te adopteren om de kinderboerderij te helpen in het voortbestaan. De kinderboerderij bevindt zich in het Stadspark van Huizen, te bereiken via de parkeerplaats aan 't Merk.


Brandblusser voor kerststal

HUIZEN - Een fatsoenlijke brandblusser is wel het minste, dacht Dorpsbelangen Huizen. De partij had vernomen dat de brandblusser van de kerststal aan de Kombuis niet meer voldeed aan de eisen van de brandweer en deed een nieuwe cadeau.

De bewoners aan de Kombuis bouwen jaarlijks een levensgrote kerststal op het plantsoen in hun wijk. De stal trekt vele bezoekers uit Huizen en omstreken.