Diploma en medaille voor Bijmaatjeugd

HUIZEN - Hoofdtrainer Bert Olofsen gaf vorige week dinsdag zijn laatste jeugdtraining van dit jaar bij Tafeltennisvereniging Bijmaat.

Voor deze gelegenheid wilde hij eens een andere les geven dan normaal. Bert had thuis diploma's gemaakt voor 26 leden die hadden ingeschreven voor deze bijzondere activiteit en de jeugdcommissie had ook nog eens mooie medailles laten maken voor alle deelnemers.
Om kwart voor zes kwam de eerste groep meisjes en jongens aan de beurt. Dit zijn kinderen die in de startersklasse hun competitiewedstrijden spelen en andere talentvolle jeugdleden. Bert had bepaalde oefeningen opgegeven die alle kinderen moesten doen. Om zeven uur kregen alle jongens en meisjes hun felbegeerde diploma uitgereikt.
Daarna kwamen de spelers van team 1, 2 en 3 aan de beurt. Zij moesten aan zwaardere eisen voldoen om hun diploma te halen. Onder toeziend oog van veel ouders en opa's en oma's slaagde iedereen met vlag en wimpel, zodat ook deze kinderen hun diploma B met medaille in ontvangst konden nemen.
Ten slotte kreeg Noah Colmsee van de voorzitter jeugdcommissie Peter Struiksma de wisselbeker uitgereikt als zijnde beste jeugdspeler van de najaarscompetitie. Met een percentage van 83% bleef hij net een eerdere winnaar, Huub Kool, voor.