Het is altijd druk bij het midwintervuur.
Het is altijd druk bij het midwintervuur.

Midwintervuur Rotaryclub Blaricum-Centaurea

BLARICUM - Rotaryclub Blaricum-Centaurea organiseert zondagmiddag 4 januari vanaf 14.30 uur het Blaricums Midwintervuur. Het evenement vindt plaats aan de Meentzoom en biedt de kans om elkaar in een unieke sfeer een gezond en gelukkig 2015 te wensen.

Zodra de schemer invalt, worden de ingeleverde kerstbomen onder toeziend oog van de brandweer tot een groots vuur ontstoken.

Goede doel
Het Blaricums Midwintervuur heeft dit jaar tot doel geld in te zamelen voor twee goede doelen die een steun in de rug verdienen. Het gaat om de Stichting Nautisch Fonds Kankerpatiënten uit Huizen, recentelijk omgedoopt tot Vaarkracht. Deze stichting zet zich in om (ex-)kankerpatiënten en hun familie, vrienden en/of nabestaanden een onvergetelijke dag op het water te gunnen. Zo'n dag blijkt een uitstekend middel om de zorgen even te vergeten.

De Stichting Hulphond Nederland krijgt ook ten gunste van de BEL-gemeenten een bijdrage. Deze stichting leidt hulphonden op zodat integratie en zelfredzaamheid van mindervaliden aanzienlijk worden vergroot

Charly Luske
Naast optredens van Charly Luske en Mees & Marcel, bekend van Open Podium VitusCollege 2014, zijn er diverse sportclinics voor kinderen. Ook vindt er een loterij plaats met mooie prijzen, waaronder prachtige sieraden, cosmeticapakketten en diverse horecawaardebonnen. De inwendige mens wordt ook niet vergeten. Er zijn verschillende warme gerechten zoals erwtensoep en saté verkrijgbaar. Aanvullende informatie: www.midwintervuur.nl.