TTV Huizen 1 door winst naar koppositie

HUIZEN - Het eerste team van Tafeltennisvereniging (TTV) Huizen heeft in de tweede ronde de macht gegrepen door met maar liefst 10-0 te winnen van Shot Soest.

Shot heeft na de eerste week mogen genieten van de koppositie, maar het bleek al gauw ijdele hoop dat deze positie gehandhaafd zou kunnen worden. De ervaren Gijs Molenaar en Frank Bilius wonnen al hun partijen. Nieuweling en jeugdtalent Elwin Huiden, die voor het eerst aantrad voor Huizen 1, heeft zijn visitekaartje afgegeven door eveneens een maximale score neer te zetten. Ook de dubbelwedstrijd ging naar Huizen.
De wedstrijd van volgende week is verzet naar zaterdag 28 februari. De eerstvolgende wedstrijd is zaterdag 14 februari in eigen huis tegen UTTC Utrecht. Deze wedstrijd begint om 15.00 uur.

Jeugd
De week bij de jeugd werd gekenmerkt door zeer uiteenlopende scores. Team 1 (1e klasse) heeft afgetrapt met een 9-1 overwinning tegen Hilversum. Team 2 (3e klasse) en 3 (4e klasse) speelden ook tegen Hilversum, maar dat uit, en kwamen beide niet aan scoren toe. Team 4 speelde uit tegen TVP Putten en verloor daar met 7-3. Team 5 speelde uit tegen UTTC Utrecht en verloor ook met 7-3.