Toetjeswedstrijd
'Heel heertje bakt'

HUIZEN – Onder het motto 'Heel heertje bakt' nodigt grand café restaurant 't heertje in De Graaf Wichman iedereen uit om mee te doen aan een bakwedstrijd voor het heerlijkste toetje. Aanmelden kan tot 25 februari. De jurybeoordeling is 28 februari.

Het winnende nagerecht komt op de menukaart van het restaurant en van elk verkocht toetje gaat 2 euro naar de Voedselbank Gooi & Omstreken. Bovendien is er voor de winnaar een mooie prijs te winnen: een cadeaubon van 100 euro van Juwelier Caré in Huizen.

Wie een toetje meent te kunnen maken dat iedereen zou moeten proeven en op elke menukaart thuishoort is van harte welkom om mee te doen aan de wedstrijd. De toetjes maakt men thuis, maar de afsluitende jurybeoordeling is in restaurant 't heertje op zaterdag 28 februari vanaf 12.00 uur.

Pakkende naam
Het winnende toetje/dessert is gedurende de lente te proeven in 't heertje. Elke deelnemer moet ook een pakkende naam verzinnen voor zijn of haar creatie. De jury let op smaak, opmaak, presentatie, seizoen - lente-menukaart - en ingrediëntenlijst.

Deelnemers kunnen zich tot 25 februari aanmelden via info@grandcafe-heertje.nl met vermelding van naam, adres, telefoonnummer, e-mail en het gerecht.