Het team poseert blij en trots in de verbouwde winkel.
Het team poseert blij en trots in de verbouwde winkel.

Keurslager Wim Koelewijn open na verbouwing

HUIZEN - Keurslager Wim Koelewijn is weer open na een grondige verbouwing van zijn zaak in de Vershof aan de Kerkstraat 20.

"Alles is vernieuwd en de winkel heeft weer een moderne frisse look gekregen, ook het assortiment is uitgebreid met onder andere duurzame en diervriendelijke kip- en varkensvleesproducten, waaronder het LIVAR varkensvlees, van het kloostervarken uit Limburg. Ook de presentatie is verbeterd, waardoor klanten een nog beter zicht krijgen op alle dagverse producten", aldus Koelewijn. Keurslager Wim Koelewijn is gevestigd in de Vershof, samen met 3 andere vers-ondernemers: kaas, noten en wijn van Kees Kromhout, groentespeciaalzaak Jan Appelman en brood van bakkerij Rebel. "Gezamenlijk streven wij naar de verkoop van kwalitatief hoogstaande producten, duurzaamheid, en milieubewust omgaan met mens en natuur."

Spannend
De verbouwing startte op 23 februari en gehoopt werd om op 7 maart weer open te zijn. Gezien de strakke planning van de verbouwing was dit best nog wel spannend. Tijdens de verbouwing ging de verkoop van vlees en de vleeswaren in een verkoopwagen voor de winkel gewoon door. Ondertussen werden binnen de nieuwe toonbanken geïnstalleerd. Deze waren al in de fabriek op maat gemaakt en voor klanten voor de verbouwing al op foto's in de winkel te zien.

Gratis shopper
Speciaal voor de heropening zijn er deze week speciale dagaanbiedingen en krijgt elke klant een gratis shopper: dit met het oog op het milieu, zodat er minder plastic tasjes nodig zijn.