Bankmanager bij
ZZP-Club Huizen

HUIZEN - Rabobankmanager Ruud Kors geeft 13 maart uitleg bij ZZP-Club Huizen over hoe een ondernemer nieuw geld kan verkrijgen.

Verder gaat Kors in op welke rol de online aanvraagmodule van de Rabobank daarbij heeft. Ook zal hij een doorkijk geven op de economische ontwikkelingen in Nederland. Uiteraard is er ruimte tot het stellen van vragen. Daarnaast is er zeer ruime gelegenheid om te netwerken, collega-zzp'ers te ontmoeten en nieuwe ideeën op te doen.

Inloop
Iedereen die zich aangesproken voelt tot bovenstaande onderwerpen is van harte welkom. Vanaf 16.30 uur is er een inloop en om 17.00 start de heer Kors met zijn bijdrage. De koffie, het hapje en drankje na afloop van de presentatie zijn gratis.

Platform
De ZZP-Club Huizen biedt zzp'ers uit Huizen en directe omgeving een platform waar zij elkaar kunnen ontmoeten in een ontspannen sfeer. Vier maal per jaar organiseert de ZZP-Club Huizen netwerkbijeenkomsten met een presentatie van een gastspreker. De vorige bijeenkomsten waren een groot succes. Geïnteresseerden kunnen zich kosteloos aanmelden via www.zzp-huizen.nl.