Afbeelding

Robbert Kuypers

Organisator Sponsorrit Ride4KiKa, verkeersregelaar Springplank, 43 jaar, sinds 1976 in Huizen, tussendoor elders gewoond

Wat doe je in het dagelijks leven?
"Naast huisvader al enige tijd chauffeur op oproepbasis, eerst privéchauffeur voor de korpschef van Politie G&V en Flevoland en daarna in de taxibranche, met vooruitzicht op een nieuwe vaste baan per 1 april 2015. Ik organiseer vriendenuitjes, vrijgezellenfeestjes en ben dj onder de naam DJ Pantha en DJ Rop."

Wat heb je met motorrijden?
"Het is een ideaal vervoermiddel om van A naar B te komen zonder in de file te hoeven staan en daarnaast kan ik tijdens het rijden mijn gedachten op 0 zetten en genieten van het 'vrije' gevoel op de bike."

Wat heb je met KiKa?
"De ziekte in het algemeen is zacht uitgedrukt erg naar, maar hoe sneller dit geconstateerd wordt, hoe sneller en beter dit kan worden behandeld. Dus bij (jonge) kinderen is het belangrijk dat de onderzoeken snel starten, aangezien deze nog een heel leven voor zich hebben. En deze onderzoeken moeten financieel gesteund worden door derden!"

Favoriete film?
"Bijna alle films die Bruce Lee heeft gemaakt."

Favoriete muziek?
"Early hardstyle, reggae, soul."

Met wie wil je nog eens een gesprek?
"Met Dhr. Van Eijl (eigenaar voormalig 538 I-Dance) omdat ik de geschikte kandidaat ben, om i.s.m. hem de discotheek in Huizen goed te laten fungeren. Ik heb de nodige ervaring, de motivatie en een groot netwerk opgebouwd om hier iets van te kunnen maken. Hetgeen wat ik niet heb, is de mogelijkheid om de verschrikkelijk hoge huur te bekostigen (€ 120.000 p.j.). Ik heb er vanaf het moment dat het beton werd gestort voor de bouw van de 538 I-Dance tot en met Club Silverdome gewerkt."

Huizen mist nog ...?
"Een goede, gezellige discotheek die ik mag runnen! Maar waar ik daarnaast nog allemaal andere dingen zou gaan organiseren... voor een ieder wat wils. En een kinderspeelparadijs... soort van Monkeytown/Ballorig."