Afbeelding
Foto:

Martin Snel

Dj, geeft dj-workshops, onder andere in Tram en de Malbak, 20 jaar, sinds 1994 in Huizen.

Wat doe je in het dagelijks leven?
"Ik volg een opleiding als tv- en radioproducer. Ik loop momenteel stage als editor bij het tv-programma 'Rambam'. In de avonduren geef ik vaak dj- of producercursussen. In alle vrije uurtjes die ik heb werk ik aan mijn muziekproducties."

Waarom ben je dj geworden?
"Toen ik 13 jaar oud was kocht ik mijn eerste dj-setje. Ik had toen niet de intentie om voor publiek te draaien, ik deed het echt omdat ik het leuk vond om mijn eigen 'draai' te kunnen geven aan de muziek door er een soort mash-ups van te maken. Kort na de aanschaf van mijn dj-set bood een kennis de kans om een keer op een feest te draaien. Toen ik eenmaal voor publiek had gedraaid, smaakte dat naar meer."

Welke kick haal je daaruit?
"Bij elke 'gig' (dj-klus) is het belangrijk om goed naar je publiek te kijken. Ik probeer altijd de juiste tracks op het juiste moment te draaien. Als ik op die manier het publiek voor me weet te winnen en iedereen gaat los, geeft dat wel een kick. Zeker als iedereen losgaat op een nummer dat ik zelf heb gemaakt."

Favoriete tv-serie?
"Ik ben verslaafd aan 'The Walking Dead'."

Met wie wil je nog eens een gesprek?
"Jan Sloot. Hij is de uitvinder van de broncode. De broncode is een codering die de complete ICT-wereld zou kunnen veranderen. Hij is de dag voor zijn productpresentatie overleden. Wetenschappers zeiden dat het niet mogelijk was wat hij had uitgevonden en toch liet hij zien dat het werkte. Ik vind dat enorm fascinerend en daarom zou ik hem graag spreken."

Wat is je favoriete spreuk?
"Life is like a box of chocolates, you never know what you're gonna get. Deze uitspraak komt uit de film 'Forrest Gump'. Ik vind dit een mooie uitspraak omdat je vaak voor keuzes komt te staan en je weet eigenlijk nooit wat daar uitkomt. De keuzes die je maakt zijn bepalend voor de rest van je leven en dat vind ik heel fascinerend."