Vacatures Vrijwilligerscentrale

Schaken
Woon- en zorgcentrum de Bolder zoekt iemand die eens per week een uurtje wil schaken met een licht dementerende bewoner. Het is belangrijk dat je begripvol bent. Contactpersoon: Mevr. Annemarie Oosting, tel. 035-5773100 of a.oosting@vivium.nl.

Systeembeheerder
Bij de Voedselbank Gooi & Omstreken zoekt men een systeembeheerder voor het operationeel houden van het computersysteem. Je bent minimaal 1 keer per week aanwezig en beschikbaar voor vragen en updates. Je hebt een ICT achtergrond en technische kennis van besturingssystemen en hardware. Ook zoekt men meerdere chauffeurs, een websitebeheerder, een secretaris, een intake beoordelaar en iemand die voorlichting wil geven op scholen. Contactpersoon: Mevr. Cary Walhof, tel. 035-5339775 of info@voedselbankgooi.nl.

Boodschappen bezorgen
Voor een mevrouw die zelf de deur niet uit kan zoekt men iemand die 2 x per maand een bestelling bij de winkel ophaalt en bij de cliƫnt bezorgt. Als vrijwilliger bij de Vrijwillige Thuiszorg krijg je een training aangeboden, regelmatig begeleiding en contact met collega vrijwilligers. Contactpersoon: Mevr. Els Aardewijn, tel. 035-5241414 of e.aardewijn@vchuizen.nl.

Zie ook: www.vconline.nl.