Proosten op de nieuwe verenigingslounge bij Wolfskamer Wintersport.
Proosten op de nieuwe verenigingslounge bij Wolfskamer Wintersport. Foto: Bob Awick

Wolfskamer Wintersport opent vernieuwde lounge met bierfeest

Sport

HUIZEN - Burgemeester Niek Meijer heeft vanmiddag de vernieuwde verenigingslounge van Wolfskamer Wintersport officieel geopend.

Daarna werd er door de familie Swinkels een fust met bier open geslagen. De opening was namelijk ook meteen het startsein van twee dagen Wolfskamer Bierfeesten.

Verenigingsgebouw
“Afgelopen jaar stelden we vast dat ons verenigingsgebouw alweer bijna veertig jaar oud is. Dus hoog tijd voor vernieuwing”, laat de sportclub weten.

“Tegelijkertijd wilden we ook vernieuwing van de gastgerichtheid en gastvriendelijkheid naar onze 4000 leden en hun gezelschap.”

Grote verbouwing
“Vanaf juni, na de afloop van het wintersportseizoen, zijn we gedreven aan de gang gegaan. Een grote verbouwing heeft een schitterende en lichtvoetige verenigingslounge opgeleverd.”

“Ook onze Horecaploeg heeft nieuwe impulsen gekregen. Een nieuwe, gezonde ‘fast food’-kaart voor overdag is één van de nieuwe elementen.

Partnership
“Verder zijn we reuze blij met het partnership dat we met de familiebrouwerij van Swinkels in Lieshout hebben weten te sluiten. Het heeft een paar zeer bijzondere biersoorten aan de tap opgeleverd.”

Uit de krant