Afbeelding
Foto: aangeleverd
Vrijwilliger vacatures

Mozart zoekt gezelligheid en plezier voor de bewoners

Maatschappelijk

Huizenvoorelkaar.nl is de online verzamelplaats voor vrijwillige inzet en laat je in één oogopslag zien wat er in jouw buurt te doen is. Reageren op een van de onderstaande vragen? Kijk op Huizenvoorelkaar.nl en meld je aan. Je kunt direct een bericht sturen naar de contactpersoon. Kom je er niet uit? Bel dan voor meer informatie. 

Nieuw op Huizenvoorelkaar:

Mozart zoekt gezelligheid en plezier voor de bewoners
Woongroep Mozart is een ouderinitiatief dat in 2010 is opgezet. In de woongroep wonen 16 jonge mensen met een licht tot matige verstandelijke beperking. Er is professionele begeleiding door begeleiders vanuit Amerpoort. In het huis staan gezelligheid en pret met elkaar hebben voorop. Wij zoeken vrijwilligers die willen helpen met koken, bakken, boodschappen of spelletjes doen en fietsen of wandelen. Bezorg jij de bewoners een leuke dag? Stuur je reactie naar Desiree en Marijke, de bewoners van Woongroep Mozart zien naar je uit!

Tuinhouder voor egels
Egelopvang Midden-Nederland is een stichting gericht op het opvangen van zieke, verzwakte en/of gewonde egels. We behandelen en verzorgen deze egels zodat ze weer gezond kunnen worden uitgezet in de natuur. Als de egels voldoende zijn aangesterkt gaan ze naar een uitwentuin. Zo’n uitwentuin is volledig afgesloten, zodat de egels er niet uit kunnen. We verwachten van de tuineigenaar dat deze een goedgekeurd egelhuis plaatst en bereid is de egel te voeren. De egel gaat in de tuin in winterslaap, totdat er voldoende voedsel te vinden is om weer naar buiten te gaan. De tuinhouder krijgt dan een bericht dat de egel mag worden uitgezet in de natuur. Help jij een egel weer te wennen aan buiten? Neem dan contact op met Susan van Egelopvang Midden-Nederland.

Medewerker voor onze winkel
Voor onze kringloopwinkels in Eemnes en in Huizen zijn we op zoek naar een medewerker voor de winkel. De werkzaamheden bestaan uit het aanvullen van de schappen en het op orde houden van de winkel, ook kan je af en toe gevraagd worden om de kassa te bedienen. Heb je zin om te komen werken in een gezellig team en hou je van een nette en opgeruimde winkel, dan komen we graag met jou in contact. Je krijgt een onkostenvergoeding van 1,75 euro per uur. Vind jij het leuk in een winkel te werken? Laat Linda van Kringloopcentrum weten dat je interesse hebt.

Uit de krant