2e Montessorischool Gezonde School met nieuw schoolplein | Nieuwsblad voor Huizen
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226622&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=nieuwsbladvoorhuizen.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=127" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Feest op het gerenoveerde schoolplein van de school.
Feest op het gerenoveerde schoolplein van de school. (Foto: Bob Awick)

2e Montessorischool Gezonde School met nieuw schoolplein

HUIZEN - De 2e Montessorischool aan het Holleblok had vandaag alle reden om een klein feestje te vieren. De school is de tweede Gezonde School in Huizen en het gerenoveerde schoolplein werd geopend.

De leerlingen kregen eerst een quiz in de klas met een gezonde lunch, waarna zij mochten rope skippen - het ouderwetse touwtje springen - op het schoolplein. Vervolgens was er een ludiek beweegmoment met de leerkrachten.

Prachtig weer
Het was prachtig weer en de stemming was daardoor meer dan goed en de kinderen genoten ervan dat zij lekker buiten mochten spelen, in plaats van in de klas te zitten.

De officiële opening vond daarna plaats in aanwezigheid van wethouder Maarten Hoelscher en Fije Hooglandt, bestuurslid van de Stichting Talent Primair, waar de school onder valt. Zij onthulden het bordje Gezonde School.

Trots
Directeur Wim Boog was trots: "In 2013 zijn we als eerste Fitte school in Nederland begonnen en nu zijn we in navolging van de Gouden Kraal de tweede Gezonde school in Huizen."


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226622&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=nieuwsbladvoorhuizen.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=127" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13371756&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=nieuwsbladvoorhuizen.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=127" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>