Prof. dr. Conrad Woldringh komt vertellen over de slinger van Foucault die in de Grote Kerk in Naarden hangt.
Prof. dr. Conrad Woldringh komt vertellen over de slinger van Foucault die in de Grote Kerk in Naarden hangt. Foto: St. Kunstcafé Huizen

Weer drie verschillende onderwerpen in Kunstcafé

Cultureel

HUIZEN - Na het jaarlijkse uitstapje vorige maand naar de wereld van de poëzie is de Stichting Kunst & Cultuur Huizen weer terug bij het gevarieerde stramien van drie totaal verschillende onderwerpen in het Kunstcafé Huizen, dat op 27 februari om 20.00 uur gehouden wordt in De Boederij aan de Hellingstraat 9.

Voor het eerst in de geschiedenis van het maandelijkse Kunstcafé komt een programma van muzikale verzoeknummers voorbij, gebracht door de vrolijke en grappige troubadour Arnoud Kas.

Slinger
Prof. dr. Conrad Woldringh komt vertellen over de slinger van Foucault en Rinus Blijleven van de vereniging De Weergever biedt een kijkje in de historie van de grammofoon en andere antieke 'weergevers' van geluid.

Interactief
Poptroubadour Arnoud Kas uit Soest maakt van een theaterconcert een interactief evenement. De theaterbezoekers bepalen zelf het programma door hun lievelingslied vanuit de zaal aan te vragen.

Lees verder in de digitale editie

Uit de krant