<p>De website werd gelanceerd door het onthullen van een nieuw logo.</p>

De website werd gelanceerd door het onthullen van een nieuw logo.

(Foto: Martin van Lokven)

Regio ontdekken met nieuwe website Visit Gooi & Vecht live

REGIO - Bezoekers en bewoners van ‘t Gooi en de Vechtstreek kunnen sinds afgelopen week de regio ontdekken op de nieuwe website www.visitgooivecht.nlDe website vol toeristisch-recreatieve informatie is gelanceerd en vervangt de oude regionale VVV-websites.

Dit feestelijke moment is bezegeld met de onthulling van het nieuwe Visit Gooi & Vecht logo, door wethouder Jan-Jaap de Kloet van Wijdemeren, tevens voorzitter Cultuur, Erfgoed, Recreatie & Toerisme binnen de regionale samenwerking. 

Unieke beleving
Op de nieuwe website kunnen mensen terecht voor de meest uitgebreide UITagenda van Gooi & Vecht, mooie wandel-, fiets- en vaarroutes, tips van locals en bijzondere terrassen om te genieten van een mooie nazomer.

“Juist in de huidige tijd is het goed dat men wordt geïnspireerd om op een veilige manier te genieten van al het moois in eigen land. Er zijn in Gooi & Vecht zoveel mogelijkheden om te recreëren in de buitenlucht en deze website brengt dat overzichtelijk in beeld met veel informatie en schitterende foto’s”, aldus De Kloet. 

Verhaallijnen
Bezoekers kunnen de regio ontdekken aan de hand van vijf verhaallijnen, waarin de highlights van Gooi & Vecht gevat zijn. Denk aan de verhaallijn In Beeld & Geluid, waarin onder meer mediastad Hilversum naar voren komt, of Forten & Historie, waarin de vestingsteden Naarden, Muiden en Weesp en de forten van de Nieuwe Hollandse Waterlinie en Stelling van Amsterdam worden uitgelicht.

Een mooie nazomer is niet compleet zonder te genieten op en aan het water, en daar bieden de Vecht, de meren en het Loosdrechts Plassengebied alle mogelijkheden voor.

Meer berichten