Burgemeester Niek Meijer vertelt in zijn vlog over de beschuldiging.
Burgemeester Niek Meijer vertelt in zijn vlog over de beschuldiging. Foto: YouTube
Video

Burgemeester beschuldigd vanaf fake Facebookaccount

Algemeen

HUIZEN - Burgemeester Niek Meijer is naar aanleiding van de controle op bedrijventerrein ‘t Plaveen door een fake Facebookaccount beschuldigd. In zijn vlog, onder dit artikel, vraagt hij zich af wat de inwoners van Huizen hiervan vinden.

Hij werd uitgemaakt voor nazi-burgemeester. “Dat is geen fijne beschuldiging, dat zult u begrijpen.” Hij wilde er met een gesprek met de betrokkene uitkomen. Als dit niet zou lukken, dan zou hij aangifte doen, “want ik vind dit echt grensoverschrijdend gedrag.”

Fake account
Ook de politie was de Facebookpost opgevallen en die had al laten weten dat dit niet kon. In de zoektocht naar de persoon achter het Facebookaccount bleek het te gaan om een fake account.

“Dan zakt bij mij de moed in de schoenen. Op deze manier van alles roepen, daar ben ik niet van”, aldus de burgemeester. “Dat vind ik echt onplezierig gedrag en ik ben wel nieuwsgierig wat u daarvan vindt.”

Ook wij willen graag weten wat inwoners van Huizen hiervan vinden. Laat het ons weten via redactie@nieuwsbladvoorhuizen.nl.


Uit de krant