Nynke de Groot, Pip Zeeuwen, Myrthe Sijbrands, Kylian Hobo en Liam Lasterie waren aanwezig bij de afsluiting. Tara Bekhuis kon niet aanwezig zijn.
Nynke de Groot, Pip Zeeuwen, Myrthe Sijbrands, Kylian Hobo en Liam Lasterie waren aanwezig bij de afsluiting. Tara Bekhuis kon niet aanwezig zijn.

Drie winnaars Van der Brugghenschool bij ‘Rookvrij is de kunst’

Zorg

HUIZEN - Groep 6 van Van der Brugghenschool heeft meegedaan met de actie ‘Rookvrij is de kunst’ en heeft drie winnaars.

GGD Gooi en Vechtstreek heeft in april samen met Singer Laren, Versa Welzijn en het Grafisch Atelier Hilversum een posterwedstrijd georganiseerd. De opdracht luidde: ‘maak een poster die laat zien wat rokers kunnen doen in plaats van een sigaret opsteken’.

Enthousiasme
Groep 6 van Van de Brugghenschool heeft hier met veel enthousiasme aan meegedaan. Half mei ontving de juf een bericht van de GGD Gooi en Vechtstreek.

Uit de 45 ingezonden posters heeft de jury een top 12 gekozen en 3 posters kwamen uit haar klas. Dat was natuurlijk groot feest.

Posters
De 12 winnaars hebben hun eigen poster nog mooier gemaakt in het Grafisch Atelier in Hilversum. Een bijzondere ervaring voor de 6 leerlingen.

Deze posters waren zelfs afgelopen maand te zien als de raamexpositie ‘Rookvrij is de Kunst’ bij Singer Laren.

Singer Laren
Afgelopen zondag werden de winnaars uitgenodigd om de posterwedstrijd en raamexpositie feestelijk af te sluiten bij Singer Laren.

Na een hapje en een drankje kregen alle winnaars hun poster mee en een verjaardagskalender met alle 12 posters. Een leuke afsluiting met als belangrijkste thema: Rookvrij opgroeien.

Uit de krant