Afbeelding

Collectanten gezocht voor Alzheimer Nederland

Mensen

HUIZEN - Het lokale collecteteam van Alzheimer Nederland zoekt collectanten om het team te versterken. De collecte vindt van 7 tot en met 13 november plaats.

“Bent u bekend met dementie? Dan weet u ongetwijfeld wat een enorme impact deze ziekte heeft, op de persoon zelf en op zijn of haar familie en vrienden”, vraagt Anita Dijk zich af.

Grootste uitdagingen
“Dementie is een van de grootste uitdagingen van deze tijd. Eén op de vijf mensen krijgt dementie. Voor mensen die nu met dementie leven zijn er nog geen oplossingen om de ziekte te genezen of te vertragen.”

“Nog niet. Maar voor de volgende generaties ziet het er hoopvol uit. Maar dan moeten we nu iets doen. Doet u mee?”

Toekomst
“Terwijl we de mensen die nú leven met dementie zo goed mogelijk bijstaan om de kwaliteit van hun leven te verbeteren, hebben alle betrokkenen uiteindelijk maar één echte grote wens: een toekomst zonder dementie.”

“Alzheimer Nederland is de grootste private investeerder in dementie-onderzoek. Dankzij u.
In Huizen zoeken we uitbreiding van ons collecteteam. Wilt u ook helpen aan een toekomst zonder dementie? Elk uurtje is meegenomen.”

Neem voor vrijblijvende informatie contact op met: Anita Dijk, telefoon: 06-41730525 of mail naar: alzheimercollecte@ziggo.nl.

Uit de krant