De deelnemers aan de workshop  'aantrekkelijke vacatures schrijven' kregen een taart van de Vrijwilligers Academie.
De deelnemers aan de workshop 'aantrekkelijke vacatures schrijven' kregen een taart van de Vrijwilligers Academie.

Taart Vrijwilligers Academie tijdens workshop van Vrijwilligerscentrale

Algemeen

HUIZEN - Coördinatoren vrijwilligerswerk werden donderdag verrast met een taart van de Vrijwilligers Academie Gooi- en Vechtstreek (VAGeV) tijdens de workshop 'aantrekkelijke vacatures schrijven' bij de Vrijwilligerscentrale Huizen.

De Vrijwilligers Academie is een samenwerking tussen de organisaties Mee, Inovum, Sherpa, Hilverzorg, Vivium, Versa Welzijn en Vrijwilligerscentrale Huizen. De organisatie is sinds september in de regio actief met een interactieve website, www.vagev.nl, om vrijwilligers en organisaties te helpen bij het delen en verkrijgen van kennis.

Trainings- en cursusaanbod
Op de site van de Vrijwilligers Academie kan gezocht worden naar trainings- en cursusaanbod. Voor nieuwe vrijwilligers zijn er oriëntatiebijeenkomsten. Voor wie al werkt als vrijwilliger of extra kennis en vaardigheden wil opdoen, zijn er vervolgtrainingen en verdiepingsbijeenkomsten.

Tijdens de workshop waar de taart werd bezorgd, leerden de deelnemers hoe je met taal en tekst je doelgroep beter kunt bereiken en zo meer kans hebt nieuwe vrijwilligers te vinden.

Uit de krant