Anita Koning van Winkelcentrum Oostermeent wil blijven werken aan een gevarieerd winkelbestand, zodat inwoners in Huizen blijven winkelen.
Anita Koning van Winkelcentrum Oostermeent wil blijven werken aan een gevarieerd winkelbestand, zodat inwoners in Huizen blijven winkelen.

Hallo 2016 - Wat staat er op de bucketlist?

Algemeen

HUIZEN - Het nieuwe jaar is begonnen en dat is de tijd van goede voornemens en van alvast vooruitkijken. Daarnaast laten we dingen achter in het oude jaar.

Het HuizerNieuws stelde de burgemeester, wethouders, voorzitters van winkeliersverenigingen en de voorzitter van Triathlonvereniging Huizen een aantal prikkelende vragen.

Zo keken we even met ze terug naar het oude jaar en vooruit naar het nieuwe! Hier alvast een tipje van de sluier:

Discussie
"Een goede discussie in en met de gemeenteraad voeren over de plek van Huizen in de regio Gooi en Vecht", staat boven aan de bucketlist van burgemeester Fons Hertog.

De woorden 'ja, maar' wil wethouder Marlous Verbeek niet meer horen dit jaar, "omdat ik liever denk in oplossingen en kansen dan in onmogelijkheden en barrières".

Anita Koning, voorzitter van Winkelcentrum Oostermeent, wil in ieder geval dit jaar blijven samenwerken met de andere winkelcentra en de gemeente aan een "gezond en gevarieerd winkelaanbod", zodat inwoners in Huizen blijven winkelen.

Studiepunten
"De resterende 66 studiepunten behalen voor mijn bachelor Russische Taal en Cultuur", staat boven aan de bucketlist van Peter Korzelius, van Triathlon Huizen.

Gert Jan de Lange van het Hart voor Huizen laat "de plannen die van Huizen een Stad moesten maken", definitief achter zich in 2016.

Lees meer in de digitale editie

Uit de krant