Afbeelding

ZonZorg neemt activiteiten Better Life over

Algemeen

HUIZEN - Stichting ZonZorg Midden Nederland neemt de activiteiten over van Better Life. ZonZorg is ook een door de gemeenten gecontracteerde partij voor activiteiten op het gebied van huishoudelijke zorg.

De curator heeft hierover op 25 februari een overeenkomst getroffen tussen beide partijen. Voor de inwoners die gebruik maakte van de ondersteuning van Better Life betekent dat dit de zorg zoveel als mogelijk voortgezet kan worden door de bekende ondersteuner.

Niets veranderen
Voor de meeste mensen zal in de praktijk dan ook niets veranderen met betrekking tot de dienstverlening. Cliënten zijn vandaag door ZonZorg Midden Nederland geïnformeerd en worden hierbij specifiek gewezen op de keuzevrijheid om een andere aanbieder te kiezen.

De uitvoerende medewerkers in dienst van Better Life komen in dienst van Stichting ZonZorg Midden Nederland. Vast personeel is onder dezelfde voorwaarden overgenomen. Medewerkers met een tijdelijke overeenkomst van minder dan 1 jaar hebben nu allemaal een arbeidsovereenkomst van één jaar ontvangen.

Update
De Stichting Thuiszorg De Versterking neemt het deel van Better Life over dat zich met de zorg bezighoudt. Het personeel krijgt een aanbod om hier in dienst te komen.

De zorgverzekeraars hebben zich geschaard achter deze organisatie om de zorg over te nemen. Voor inwoners wordt ook hier gekeken of zij zoveel mogelijk de zelfde verzorgende kunnen krijgen.

Uit de krant