Het trouwevenement vindt plaats in Fletcher De Kalkovens.
Het trouwevenement vindt plaats in Fletcher De Kalkovens.

Trouwevenement One Day Wedding bij Fletcher

Bedrijven

HUIZEN - Het trouwevenement One Day Wedding wordt zondag 18 september van 13.00 tot 17.00 uur gehouden bij Fletcher De Kalkovens. Hier is van alles te zien en te beleven dat met trouwen te maken heeft. Het is een dag vol inspiratie, tips, tricks en workshops.

De One Day Wedding is een leuke en inspirerende dag voor bruidsparen, vol met ideeën en tips voor de grote dag. Een ware huwelijksdag met vele activiteiten, belevingen en workshops.

Real live wedding
Er zal onder andere een real live wedding zijn, muzikaal begeleid door Jennifer Ewbank. Daarna volgt de huwelijksreceptie compleet met toost en taart.

Vooraanstaande leveranciers uit de trouwbranche staan klaar om bruidsparen van informatie, tips & tricks te voorzien. Daarnaast kunnen bezoekers ook hun met hun handen uit de mouwen tijdens de workshops.

Trouwvervoer
Ontwerp bijvoorbeeld trouwringen en leer hoe dat werkt met die hoepel in de trouwjurk. Bak koekjes en cakepops, kom het trouwvervoer uittesten of boek een droom huwelijksreis.

Ook voor heren is de beurs geschikt. Zij kunnen terecht in de Gentlemen's lounge, met kostuums, accessoires een barbier en meer.

Aanmelden
Fletcher zelf heeft 34 unieke trouwlocaties, waaronder die in het hotel in Huizen. Ze hebben nu een speciale actie voor mensen die in de hotels trouwen. Zij kunnen hun huwelijk winnen.

Kijk daarvoor op de website trouwenbijfletcher.nl. Daar staat ook meer informatie over het evenement One Day Wedding en kun je je aanmelden. Kaarten kosten 9,50 euro.

Uit de krant