Natasja uit Huizen bij de gloednieuwe auto die ze won met de VriendenLoterij.
Natasja uit Huizen bij de gloednieuwe auto die ze won met de VriendenLoterij. (Foto's: Roy Beusker)

Natasja wint gloednieuwe auto in VriendenLoterij

  Bedrijven

HUIZEN - Een bijzondere verrassing voor Natasja uit Huizen. Zij is één van de winnaars van een gloednieuwe auto van de VriendenLoterij. Ambassadeurs Irene Moors en Gerard Joling verrasten haar met het goede nieuws.

Op uitnodiging van de VriendenLoterij werd Natasja nietsvermoedend ontvangen bij het Apollo Hotel in Vinkeveen, waar haar samen met andere winnaars van de VriendenLoterij een luxe luncharrangement stond te wachten.

Onthulling
Wat Natasja niet wist, is dat zij naar huis ging met een gloednieuwe Volkswagen Polo. VriendenLoterij-ambassadeurs Irene Moors en Gerard Joling verzorgden de grote onthulling.

Natasja (46) was samen met haar moeder naar de uitreiking gekomen. Ze was blij verrast: "Deze auto is heel welkom. Mijn auto kwam vorig jaar niet door de APK-keuring en een andere auto heb ik nog niet. Dit komt dus echt op een heel mooi moment!"

43 winnaars
Niet alleen Natasja viel in de prijzen. Ook alle andere aanwezige winnaars gingen naar huis met een gloednieuwe Volkswagen Polo. In totaal zijn er in de laatste trekking van de VriendenLoterij 43 auto-winnaars.

De uitreiking in Vinkeveen is zondag 20 januari te zien in het televisieprogramma 'VriendenLoterij De Winnaars', dat iedere zondag rond 19.20 uur wordt uitgezonden bij RTL 4. Ook is er maandag aandacht voor de uitreiking in 'Koffietijd', dat om 10.00 uur wordt uitgezonden bij RTL 4.

Gerard Joling en Irene Moors verrasten alle nietsvermoedende deelnemers.

Meer berichten