Isaäc Hage en Cees Van der Roest voor het nieuwe kantoor.
Isaäc Hage en Cees Van der Roest voor het nieuwe kantoor. (Foto: Bob Awick)

C. v.d. Roest Assurantiën gaat verder in nieuw kantoor aan de Lindenlaan

  Bedrijven

HUIZEN - Wethouder Bert Rebel opende 26 april tijdens een feestelijke bijeenkomst het nieuwe kantoor van C. v.d. Roest Assurantiën aan de Lindenlaan 32A.

Jarenlang hield Cees van der Roest kantoor aan huis, maar dat werd te klein. Bovendien zal de 73-jarige tussenpersoon langzaamaan gaan stoppen met werken. Hij draagt zijn zaak over aan Isaäc Hage.

Mensen
"Het werken met mensen vind ik het mooist aan dit werk", vertelt Cees in het nieuwe kantoor. "Vooral de contacten met klanten zijn leuk. Van sommige verzeker ik tegenwoordig de kinderen en kleinkinderen. Voorlopig blijf ik op de achtergrond nog meedraaien."

Zijn opvolger Isaäc Hage kwam toevallig op zijn pad. "Ik werkte inmiddels al tien jaar in het verzekeringsvak en ik wilde graag samenwerken met Cees. De persoonlijke benadering, het vertrouwen en de vakinhoudelijke kennis kenmerken ons bedrijf."

Vierde generatie
Het familiebedrijf bestaat officieel al vanaf 1880, maar al eerder was het geslacht Van der Roest actief in verzekeringen. Evert, de broer van opa Cees, beheerde vroeger het kantoor. Toen hij stopte, zette opa Cees en later diens zoon Evert het bedrijf voort.

Hij had echter geen opvolgers en daardoor kwam de huidige Cees in beeld. Hiermee was de vierde generatie van de familie Van der Roest actief binnen de verzekeringen.

Opvolging
"Ik was vroeger hovenier. Ik deed af en toe weleens wat in verzekeringen en dat vond ik erg leuk. Toen werd er gevraagd of ik het over wilde nemen. Een maand voordat oom Evert ging stoppen, kreeg ik de spullen. Dat tijdstip was wel onverwacht."

Inmiddels heeft Cees zich ook verzekerd van opvolging in het bedrijf middels Isaäc Hage. "Op eenzelfde manier zoals wij dat altijd hebben gedaan, met een persoonlijk benadering van de klanten. Is er echt iets aan de hand, dan zijn we zo bij je", zegt hij met overtuiging.

Vertrouwen
Isaäc beaamt dat: "Vertrouwen en het nakomen van gemaakte afspraken zijn ontzettend belangrijk. Daarom bestaat dit bedrijf al zo lang. Wij helpen onze klanten met het afwikkelingen van hun schades. Deze service is een meerwaarde voor onze klanten. We zijn ook niet uit op winstbejag. Het gaat erom dat wij mensen zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn."

Naast een onafhankelijke verzekeraar voor particulieren en bedrijven is C. v.d. Roest ook een onafhankelijk adviseur op het gebied van hypotheken. "Nu we een kantoor hebben in het dorp kunnen mensen even binnenlopen", zegt Isaäc. Cees: "Het is belangrijk dat mensen weten dat we hier zitten én blijven bestaan."

Kijk voor meer informatie op roestassurantien.nl.

Meer berichten